Skip to main content
Ons verhaal

Geïnspireerd op mijn vaders erfenis

De start van KarinRonne-skating situeert zich in de jaren zeventig. Wanneer ik na een succesvolle schaatscarrière de schaatswinkel (aan de schaatsbaan Ruggeveld in Deurne) van mijn ouders overnam.

Ik prijs mezelf erg gelukkig dat ik de knepen van het vak van mijn vader geleerd heb die erg gewaardeerd werd voor zijn onberispelijke service aan zijn klanten. En nu, zoveel jaar later, ben ik blij dat ik zijn levenswerk kan verderzetten.

Ik ben erg trots dat ik mijn klanten de allerbeste service kan bieden zodat zij het plezier van het schaatsen kunnen beleven zoals ik zoveel jaar heb mogen doen.

Ervaring telt!

Er zijn vandaag heel wat webwinkels, maar hoe weet je nu precies welke schaatsen of accessoire bij jou past? Waarschijnlijk weet je dat niet.

Maar of je nu slechts nu en dan gaat schaatsen of hogere ambities hebt, de juiste keuze van schoenen, messen en accessoires is essentieel. Daarom zijn we bij KarinRonne -skating zo trots dat we jou een gepersonaliseerde service kunnen bieden gebaseerd op veertig jaar ervaring. Want ervaring telt!

Onze Sterktes

Persoonlijk

Het gaat over jou
(als klant)
en niemand anders.

Ervaring

Veertig jaar ervaring
tot uw dienst.

Service

Is er wat mis?
Wij zijn er om
je te helpen.

Vriendelijkheid

We bieden ons advies aan met de glimlach in een cosy omgeving.

Wil je meer weten?

Neem een kijkje op onze nieuwsblog en ontdek meer over de laatste nieuwe producte, kortingen en ander nieuws.